vesti24.mk

Tag : Луксузна кола

МАКЕДОНИЈА

Луксузната лимузина на струшкиот градоначалник сеуште ја бранува јавноста

Ferad Aruc
музината која струшкиот градоначалник  ја нарача пред некој ден сеуште ја дрма јавноста. Иако негираше дека  е ултрамодерна и скапа, автомобилските салони кои ги исконтактиравме...