vesti24.mk

Tag : лупа

ЖИВОТ

Преку интеренет порачал апарат за зголемување на машкоста, па се шокирал кога ја отворил кутијата

Ferad Aruc
Охрабрен дека својот хроничен проблем може да се реши за 2200 динари, видел реклама за онлајн купување од една социјална мрежа Петар Џ од Краљево...