vesti24.mk

Tag : Лутекс

Uncategorized

Пуштена во употреба фабриката Лутекс во..

admin
Во кругот на поранешната фабрика „Нонча Камишева“ во Велес денеска официјално беше пуштена во употреба фабриката за производство на технички и индустриски текстил Лутекс инвестиција...