vesti24.mk

Tag : Луција Јаворчекова

ЗАБАВА

Се занимавала со велосипедизам, но со својата надворешна убавина заработува многу повеќе

Ferad Aruc
Оваа дама пред да започне провокативно да позира пред фотоапаратите, се занимавала со спорт и тоа со велосипедизам, а поради својата надворешна убавина одлучила да...