vesti24.mk

Tag : Луѓето таму се среќни

ЖИВОТ

Македонец по враќањето од Куба: Луѓето таму се среќни и со 40 долари месечно

Ferad Aruc
Македонскиот мејкап-артист Даниел Николовски реши малку да се одмори од работата и да летува на Куба среде декември. Куба е досега дефинитивно моето најубаво искуство...