vesti24.mk

Tag : мазохисти

ЉУБОВ И СЕКС

Натпревар каде луѓето се претвараат во “секси кучиња и коњи”

Ferad Aruc
Идејата за изложба на човечки кучиња е многу проста: луѓето имитираат домашни миленичиња и се натпреваруваат во категории за агилност, однесување и најдобри трикови. Овој...