vesti24.mk

Tag : Маите

ЖИВОТ

Дали најдолгата подводна пештера на светот ќе ја открие мистеријата за Маите?

Ferad Aruc
Tим нуркачи најде подводна пештера во источно Мексико чии тунели се долги 347 метри и се смета дека откриена е најдолгата подводна пештера на светот....