vesti24.mk

Tag : Македонија не е грчка

ВЕСТИ КУЛТУРА

Турски архиви докажуваат! Македонија никогаш не била ГРЧКА!

admin
– Архивите на Турција како наследничката на Отоманската Империја располагаат преголема документација за историската вистина и за Македонија и за Грција. Кај нас тие датотеки...