vesti24.mk

Tag : Македонки

ЉУБОВ И СЕКС

Истражување: Колку Македонки сонуваат за секс со Албанец, а колку Албанки сакаат интимнимност со Македонец или Србин?

Ferad Aruc
Невладината организација “Who is better i will go”-albanian girl во интравалот од 05.03 до 09.03 2018 направи телефонска анкета на 280 жени во Македонија. Од...
ЗАБАВА

За убав викенд, убави Македонки! (фото галерија)

Ferad Aruc
Прекрасна фотосесија со убави Македонки. Ивана Хаџиевска Каролина Гочева Катарина Ивановска Лила Филиповска Марија Нацева Марјана Станојковска Мелита Ракичевиќ Натали Грубовиќ Викторија Лоба Елена Ристевска...