vesti24.mk

Tag : Македонската Асоцијација на Сомелиери

ЗАБАВА

Виртуелно патување низ долината на реката Рона со вината на „Chateau de Gourdon“

admin
Минатиот четврток во опуштена атмосфера на летната тераса на М6 едукативниот центар во организација на Македонската Асоцијација на Сомелиери – МАСОМ,  се одржа вечерна дегустација...