vesti24.mk

Tag : македонска историја

ВЕСТИ

Државниот врв се откажа од Гоце Делчев, Заев почна да ги исполнува бугарските барања за историјата и идентитетот?

admin
Дали власта веќе се откажа од Гоце Делчев во спорот со Бугарија? Дали можеби акциониот план кој толку го кријат од јавноста започнува токму со...
ВЕСТИ

Заев, се преговара за придавката македонски: Да нема македонска историја, туку историја на Северна Македонија

admin
Премиерот Зоран Заев во своето гостување за Радио 77 призна дека со Бугарија се преговара за придавката македонски и дека бугарската страна инсистира таа да...