vesti24.mk

Tag : Македонска камионџија

ЖИВОТ

Како македонски камионџија се справува со германска полиција: Тој му вика имаш лоши гуми, а нашиот вели… (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Како сакате речете човекот успешно се извлече и со сигурност избегна ригорозна германска казна. Целата случка притоа одела на една германска ТВ емисија. Полицаецот му...