vesti24.mk

Tag : македонски идентитет

ВЕСТИ

Историчарите потврдија дека Заев преговара за идентитетот!

admin
Неуспешно заврши состанокот на заедничката комисија за историски и образовни прашања помеѓу Македонија и Бугарија. Како што беше наведено, македонскиот дел од комисијата не се...