vesti24.mk

Tag : македонски народни

ЗАБАВА

МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ КОЛЕДАРСКИ ПЕСНИ: Идит Божик…

admin
Ха, Ха, Коледе Ха! Ха! Коледе!Коледица, Варварица,Сива, сива Голубицакај си ошла прошетала?Сум си ошла покрај море.Што имаше, што немаше?Та имаше бели чаши,бели чаши и канати.Да...