vesti24.mk

Tag : македонски

ВЕСТИ

Македонија се откажа од „македонски“ и прифати „официјален јазик на РСМ“ кој од двата е тој?!

admin
Преговорите околу историските факти помеѓу Македонија и Бугарија се водат во тајност, што наиде на рекации и противење во јавноста и струката на историчарите, а...
Uncategorized

ВИДЕО: Откачени Јапонци ја пеат „Брала мома капини“

admin
Една до сега непозната јапонска група PYRAMIDOS, направи извонредна преработка на нашата добро позната „Брала мома капини.“ Видеото пред неколку месеци беше објавено на YouTube,...