vesti24.mk

Tag : Македонско друштво „Илинден“-Тирана

ВЕСТИ

Македонско друштво „Илинден”- Тирана дава целосна подршка за Резолуцијата предложена од ВМРО-ДПМНЕ

admin
Македонско друштво „Илинден”- Тирана дава целосна подршка за Резолуцијата за македонските црвени линии предложена од ВМРО-ДПМНЕ со кој се штити идентитетот, вели претседателот на „Илинден“...