vesti24.mk

Tag : македонско лекарско друштво

ВЕСТИ

Одржан 20-от Конгрес на Македонското лекарско друштво онлајн – доделена повелбата Трифун Пановски

admin
Почитувани колешки и колеги, дами и господа, Денес е 7-ми април интернационален ден на здравјетоЗа жал славењето и честитките околу овој наш празник е покриен...