vesti24.mk

Tag : Мајка Параскева

ЗАБАВА

Се празнува Мајка Параскева – Петковден, ова се обичаите што треба да се направат

admin
Култот кон света Петка кај нашиот народ е многу раширен. Таа се смета за заштитничка од разни несреќи, но и од многу болести, поради што...