vesti24.mk

Tag : мајка текст

Uncategorized

Јас сум мрзлива мајка и имам три добри причини за тоа

admin
Всушност, нашите деца имаат многу користи од тоа што сме мрзливи. Можеби мислите дека ова е шега, но јас сум многу сериозна. Најсериозна. Мрзливите мајки...