vesti24.mk

Tag : мајки на породилно

ЗАБАВА

Овие совети од вашата мајка сигурно ве нервирале, но сега знаете дека била во право!

admin
Нашите мајки често се премногу грижливи, ни досадуваат и нѐ опоменуваат, но на крајот од денот тоа се жените кои поминале часови и часови во...