vesti24.mk

Tag : Мајкл Спрингман

МАКЕДОНИЈА

ОТВОРЕНО ПИСМО ОД МАЈКЛ СПРИНГМАН: Македонци, збијте ги редовите и почнете да дејствувате – САД има намера да ја растури земјата!

Ferad Aruc
Мајкл Спрингман, човекот кој ја обелодени стратегијата на САД со тренирање на терористи на кои тој имал наредба да им издава визи додека бил аташе...