vesti24.mk

Tag : маcло од канабиc

ЖИВОТ

Секој што има мака, ќе може сам да си направи масло од канабис

Ivana
Во Македонија канабисот сè уште е подлежи на Закон и неговото консумирање е криминално дејствие. Но, паралено со светот и неговата декриминализација, и Македонија почнува...