vesti24.mk

Tag : МЕДИЦИНА

ЗАБАВА

КОРОНАВИРУСОТ на медицината познат и е уште од 1971 година (ФОТО)

admin
Ова е учебник по ветеринарна медицина издаден во Бугарија во 1978 година. Толку за тврдењата дека корона е непознат вирус. Во друг еден запис, односно...
СВЕТ

Италијанскиот доктор сексуално злоупотребува жена! (Видео)

Ferad Aruc
ден италијански доктор е фатен од странна на скриена телевизиска камера, малтретирајќи ја пациентката со полу-облечена блуза додека лежи на испитната маса. Лекар со сива коса можете да се слушне шепоти...