vesti24.mk

Tag : Мек-бук-ер

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

Епл го претстави новиот „Мек-бук-ер“, прв со свој процесор

admin
Американската фирма Епл денеска го претстави својот нов лаптоп „Мек-бук-ер“ (MacBookAir) и неколку други компјутери со нови процесори развиени од самата компанија. Според познавачите, овој...