vesti24.mk

Tag : меѓународен ден на среќа

ЗАБАВА

Денес е меѓународен на среќата: Што е тоа што ве прави среќни во ова тешко време?

admin
Меѓународниот ден на среќата, 20 март, беше прогласен од Обединетите нации, на предлог на Кралството Бутан, кој беше прифатен едногласно и сите 193 земји-членки гласаа...