vesti24.mk

Tag : меѓународен саем на автомобили

ЗАБАВА

Меѓународниот саем на автомобили во Женева одложен за 2022 година

admin
Организаторите на меѓународниот саем на автомобили во Женева соопштија денес дека нема да се организира саем за 2021 година. Според анкетираните, подобро е да се...