vesti24.mk

Tag : милионски суми

ВЕСТИ

Јавно претпријатие од Скопје ќе потроши 20 милиони евра за авторски договори

admin
ЈУ Културно Информативен Центар – Скопје, ќе потроши вртоглави 20 милиони евра за авторски договори, а договорот е склучен со фирмата Друштво за деловно посредување...