vesti24.mk

Tag : минимална плта

Uncategorized

Минималната плата во Македонија ќе се зголеми за 20%

admin
Законот за минимална плата ќе претрпи измени и ќе има нејзино зголемување за околу 20 отсто. Ова го истакна министерот за труд и социјална политика...