vesti24.mk

Tag : Минчо Јорданов

ВЕСТИ МАКЕДОНИЈА

ВИДЕО: Саше Политико ја објави снимката од инцидентот со Минчо Јорданов

admin
Новинарот Саше Ивановски – Политико го објави видеото од инцидентот на настанот за одбележување 20 години од постоењето на „Макстил“. Како што се гледа од снимката, тој...