vesti24.mk

Tag : Митко Василев

ЗАБАВА

Печуркарот греши само еднаш

admin
Истур габи има деновиве на планината Серта, врие од габари, вели неготинецот Митко Василев, долгогодишен планинар и печуркар. Тој појасни за МИА дека одамна Серта...