vesti24.mk

Tag : Моника Левински

ВЕСТИ ЉУБОВ И СЕКС СВЕТ

По ова, Бил Клинтон и Моника Левински имале секс: Објавена снимка од Овалната соба (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Претседателската библиотека oбјавила видео старо над 20 години, на кое тогашниот претседател го дава својот неделен радио извештај, а потоа се поздравува со присутните во...