vesti24.mk

Tag : Муеанг Рачабури

ЗАБАВА

Обезглавена кокошка веќе седум дена јаде, пие и живее нормално (ВИДЕО)

Ferad Aruc
Неверојатната птица е пронајдена во округот Муеанг Рачабури во централен Тајланд, а ветеринарот кој на почетокот се грижел за неа ја нарекол “вистински војник”. Иако...