vesti24.mk

Tag : Музеј

ВЕСТИ

„Испустениот и ограбен музеј на Есма сведочи за односот на државата кон тоа во што треба да се крстиме“

admin
Се ужаснувам од тоталната негрижа на власта спрема еден национален уметник кој со сета своја почит имотот и го довери на својата држава, реагира Жаклина...
ЗАБАВА

Лабораторијата на Тесла во САД ќе стане музеј

admin
Варденклиф, единствената преостаната лабораторија на Никола Тесла, што се наоѓа на Лонг Ајленд (САД), е на чекор до нејзино претворање во Музеј Тесла, изјави директорот...