vesti24.mk

Tag : надзори

ВЕСТИ

Пазарниот инспекторат годинава планира 19 211 надзори – ризични секторите трговија и угостителство

admin
Државниот пазарен инспекторат планира годинава да спроведе 19 211 надзори, од кои редовни 3551 и вонредни 14 652. Според годишниот план предвидува и 1081 контролни...