vesti24.mk

Tag : Најбогатите 1%

БИЗНИС ЕКОНОМИЈА

Системот потфрла: Најбогатите 1% имаат 82% од светското богатство

Ferad Aruc
Јазот меѓу супербогатите и остатокот од светот се продлабочил во 2017 година кога продолжил трендот на акумулирање на светското богатство во рацете на едно многу...