vesti24.mk

Tag : најуспешна земја

ЗАБАВА

Ова е најуспешната земја во светот: САД, Германија, Јапонија се зад неа

admin
Економист пишува дека ниту една друга земја од групата на богати, освен Австралија, не успеала да има раст толку долго. Економист наведува дека согласно тоа,...