vesti24.mk

Tag : ненад лазаров

ВЕСТИ

Лазаров: Текстот кој лекарската комора го прати на матичните лекари за употреба на ивермектин е плагијат, автор на оригиналниот текст е Марјан Божиновски

admin
„Каква срамота е ова?Вчера Лекарска Комора на мејл кај лекарите низ Македонија дисперзира текст насловен:“МИСЛЕЊЕ ЗА УПОТРЕБА НА ИВЕРМЕКТИН КАЈ ПАЦИЕНТИ СО COVID-19Од стручниот колегиум...
ВЕСТИ

Лазаров: Филипче направи матичните лекари да играат „брзи прсти“ за закажување на термин за вакцина од сезонски грип

admin
„Имаме многу збунувачки пораки, препораки и одлуки кои се контрадикторни сами на себе. Кои што додатно прават револт на една веќе лоша ситуација каде што...
ВЕСТИ

Лазаров: Се случи политичка манипулација и инженеринг со состојбата со коронавирусот во Македонија

admin
Табелата од која се гледаат бројките како се движеле случаите до мај и како после тоа , е еден демант на целата политичка манипулација што...