vesti24.mk

Tag : Новогодишен концерт

ВЕСТИ КУЛТУРА

Ансамблот „Танец“ со традиционален новогодишен концерт и нова кореографија во МНТ

admin
Националниот ансамбл за македонски народни игри и песни „Танец“ ќе го одржи традиционалниот новогодишен концерт со кој ќе ја заокружи 2021 година. Концертот ќе се...