vesti24.mk

Tag : новогодишен украс

ЗАБАВА

Што всушност симболизира ѕвездата на врвот од новогодишната елка?

admin
Постојат неколку теории за тоа како украсувањето на новогодишните елки станало популарно низ целиот свет. Во етнолошките записи, овој обичај се смета за пагански, а...