vesti24.mk

Tag : Новогодишна забава

ВЕСТИ

ИСПОВЕД НА ЕДНА МАКЕДОНКА: Како мојата новогодишна забава се претвори во развратни оргии

Ferad Aruc
Девојка на триесетина години од Скопје раскажа како нејзиата забава се претворила во ноќна мора која ќе ја памети до крајот на животот. Во Новата...