vesti24.mk

Tag : новогодишно украсување

ВЕСТИ

Битола и Охрид добија сериозна конкуренција: Елката во Струга е на кружен тек,а на врвот наместо ѕвезда, бандера и Неготино е во игра! (ФОТО)

admin
Реакциите во јавноста речиси никако да престанат поради тоа што власта без срам и перде им го нуди на граѓаните. Речиси два дена Охрид и...