vesti24.mk

Tag : Новогород

СВЕТ

Јелена Каримова, мајка демон, ги задавила, па ги запалила своите деца бидејќи “не можела да ги издржува”

Ferad Aruc
Мајката, своите деца, кои имале две и четири години, ги убила, а потоа и запалила, бидејќи повеќе не можела да ги издржува. 27-годишната Јелена Каримова,...