vesti24.mk

Tag : ноември

ЗАБАВА

Доаѓа метеорски дожд видлив со голо око: 1.000 ѕвезди ќе паѓаат на час

admin
Метеорскиот дожд „Леониди“ се појавува овој месец. Нашата планета секоја година во ноември поминува низ опашката на кометата 55П/Темпел-Татл и тогаш делови од опашката на...
ЗАБАВА

Имаат 8 прекрасни карактеристики: Какви се луѓето родени во ноември?

admin
Ноември важи за студен и тмурен месец, но сепак, луѓето родени во него не поседуваат баш такви карактеристики. Односно, може да се каже дека се...
ЗАБАВА

Како настанал најпопуларниот ден за шопинг во годината, популарниот „црн петок“?

admin
Секој ноември со нетрпение се чека „црниот петок“ со цел да се пласираат производи по пониски цени. Сепак, малку се размислува за фактот дека потеклото...
ЗАБАВА

Денес ќе завладее чудесната низа 11-11, а еве како да ви се исполни голема желба

admin
Еден од најмагичните датуми во секоја година е токму денешниот ден, 11-ти ноември, денот кога имаме најдобра енергија да ги манифестираме своите желби, а еве...
ЗАБАВА ХОРОСКОП

Ноември ќе биде најдобриот месец во годината, но само за овие три знаци!

admin
Овие три знаци ќе ја почувствуваат енергијата на Јупитер и ќе го подобрат секој аспект од својот живот. Ќе бидат покреативни, поенергични и ќе постигнат...