vesti24.mk

Tag : Нозете

МОДА

ЕВТИН ТРИК ЗА НАЈЕФИКАСНО БРИЧЕЊЕ НА ПАЗУВИТЕ И НОЗЕТЕ

Ferad Aruc
Бричењето со брич ќе заврши со мазна кожа само доколку пред самиот процес направите пилинг со оваа неверојатна состојка. Пред бричењето на нозете, пазувите или...