vesti24.mk

Tag : Ноктурно

ВЕСТИ КУЛТУРА

Духовна музика со српскиот ансамбл „Ноктурно“ на велигденски концерт во организација на „Охридско лето“

admin
Како дел од дополнителната програма на „Охридско лето“, по повод големиот христијански празник Велигден, на 23 април во катедралната црква „Св. Софија“ ќе се одржи...