vesti24.mk

Tag : Нола Исмајловска Старова

ВЕСТИ

Исмајловска се пронајде во „неекспертите“ за законот за ЈО

admin
Панче Тошковски од ВМРО-ДПМНЕ на денешното гостување на 24 Отворено во дискусија за законот за ЈО ја посочи изјавата на еден од професорите на Правниот...