vesti24.mk

Tag : номофобија

ЗАБАВА ТЕХНОЛОГИЈА

И Македoнците стрaдаат од номофобија

admin
Полнач за мобилен телефон, слободен приклучок за струја или лозинка за ви-фи мрежа сè почесто се „итни“ прашања на кои им се дава приоритет при...