vesti24.mk

Tag : Норвешки министер

ВЕСТИ СВЕТ

Норвешки министер поднесе оставка поради носење службен телефон на одмор

Ferad Aruc
Норвешкиот министер Пер Сандберг поднесе оставка бидејќи со себе го понел службениот телефон додека бил на одмор во Иран, со што нарушил безбедносен протокол. Премиерката...