vesti24.mk

Tag : Норма Џин

ЗАБАВА

Го препознавате ли девојчето на фотографијата

admin
Фотографијата е направена на почетокот на 1930-те години, кога малата Норма Џин Мортенсон одела во основно училиште и воопшто не помислувала на актерска кариера, ниту...