vesti24.mk

Tag : нострадамус

ЗАБАВА

Удар од метеор и поплави, еве што се’ предвидел Нострадамус за 2022 година

admin
За 2022 година Нострадамус предвидел удар на метеор и дожд астероиди. Ударот на метеорот е нешто за што се зборуваше и во 2021 година. Тој...
ЗАБАВА

Страшни предвидувања на Нострадамус за 2021: Еве што предвидува тој!

admin
Нострадамус е можебо најпознатиот пророк во човековата историја. Неговите предвидувања се напишани во облик на катренски целини и стиови, а многу веќе се остварија. Еве...
ЗАБАВА

Замислете си го прашањето и одговорот ќе те одбере тебе: Кругот на Нострадамус точно ја открива иднината

admin
Замислете си го прашањето и одговорот ќе те одбере тебе!Неговите предвидувања се остварувале, а се остваруваат и ден-денес, и тоа со исклучителна прецизност Нострадамус бил...